Općenito

Onama_1„Smart nekretnine“ Mostar agencija za posredovanje u prometu nekretninama i pomoć pri uređenju interijera je sestrinska firma arhitektonskog biroa „Čovjek i prostor“ Mostar.

„Čovjek i prostor“ je firma koja je djelovala kao biro i agencija za posredovanje pri prometu nekretninama, projektovanje i nadzor nad realizacijom projekata.

„Čovjek i prostor“ kao firma sa zapaženim uspjehom djeluje od 1980. godine sa navedenim djelatnostima i ima oko šest stotina realizovanih projekata.

Onama_2Iz praktičnih i funkcionalnih razloga „Čovjek i prostor“ se dijeli na agenciju „Smart nekretnine“ sa osnovnom djelatnošću posredovanja u prometu nekretninama i pomoći pri uređenju interijera i arhitektonski biro „Čovjek i prostor“ sa osnovnom djelatnošću projektovanja i nadzora nad realizacijom projekata.

„Smart nekretnine“ na tržište nekretnina ulazi kao mlada i inovativna agencija, ali sa dugogodišnjim iskustvom u obavljanju poslova iz svoje djelatnosti. Iza imena „Smart nekretnine“ stoji mlad, obrazovan, dinamičan i fleksibilan tim čiji je zadatak da u prometu nekretninama posreduje u najboljem interesu svojih klijenata, pritom se trudeći da zadovolji sve zahtjeve klijenta. Cilj nam je naizgled kompleksan posao – prodaju, kupovinu, zakup ili najam učiniti što jednostavnijim i sigurnijim. Pri obavljanju svoje djelatnosti „Smart nekretnine“ sarađuje sa drugim agencijama, notarima, arhitektima, građevinarima i drugim pravnim subjektima čiji savjet ili pomoć naši klijenti mogu zatrebati u prometu njihovih nekretnina.

Kao učesnik u prometu nekretninama, svojim klijentima možemo pružiti:

- sigurnost, jer se svaka transakcija odvija preko agencije

- pravno savjetovanje pri kupnji nekretnine

- procjenu tržišne vrijednosti nekretnine

- pomoć pri uređenju interijera

 Neka Vaš pametan izbor budu „Smart nekretnine“!

Onama_3Onama_4

Facebook